• Català
  • Castellano
  • Français
  • English

 facebooktwitter

Mas Pagès

Reservas

Envie una solicitud de reserva

Colonias de verano

Colònies d'estiu 2011

Comidas para grupos

Comidas para grupos con opción de monitores para los niños

XutaGolf

xutagolf-1

Presentación

Mas Pagès és un centre de vacances en el que es troben diferents possibilitats d'allotjament. Allotjament col·lectiu per a grups i allotjament familiar.

Mas Pagès és una masia restaurada que disposa de 1500 m2 edificats i de 50 Ha de terreny en les que es troben una sèrie d'instal·lacions pensades perquè l'estadant passi unes magnífiques vacances:

Voleu veure i consultar les característiques de les diferents istal·lacions de la finca? Consulteu el Plànol interactiu de Mas Pagès

Entre aquestes instal·lacions destaca el camp de golf de 18 forats par 3 amb recorregut també de Pitch & Putt, amb camp de pràctiques, putting green i una zona per a practicar l'approach i la sortida de bunker.

El centre també disposa de piscina i d'un espai dedicat a altres esports com el futbol, el bàsquet, el voleibol. A més, disposa d'una pista d'aventures que consisteix en un circuit de proves físiques molt diverses per tal que nens i nenes puguin exercitar diferents parts del cos passant-s'ho d'allò més bé.

Com a novetat, Mas Pagès compta amb un circuit d’orientació pensat per a famílies i grups de nens i amb un recorregut de Xutagolf : 18 forats similars als d’un camp de golf, però on es juga xutant una pilota de futbol amb el peu.

   
Mas Pagès - Sant Esteve de Guialbes - 17468 - Girona - tel. +34 972 56 10 01 - fax +34 972 56 10 45
Diseño web: Arluk Software, S.L.