Golf i Pitch&Putt

Des de l’any 1989, Mas Pagès incorpora el golf com una més de les seves activitats.

Els origens

En el seu inici, es crea un petit camp de golf rústic i a mida de nens amb molt pocs forats, amb la idea de crear una zona d’aprenentatge del golf. La idea es consolida després del gran èxit que té en els cursos d’estiu, època en la qual s’inaugura aquest nou departament de Mas Pagès. Després de passar una etapa de transició amb greens de sorra i carrers d’alfals, es crea un recorregut de 9 forats de fins a 140 metres i 4 forats de pràctiques, tots ells amb gespa.

L’actualitat

Actualment, Mas Pagès té un recorregut Par 3 de 18 forats homologat i federat a laFederació Catalana de Golf i un recorregut de Pitch & Putt, també de 18 forats inscrit a l’Associació Catalana de Pitch & Putt.

El recorregut

Mas Pagès Golf està homologat i federat a la Federació Catalana de Golf com a camp de 18 forats Par 3 amb un valor camp 54 i un valor slope 71.

A més, Mas Pagès Golf està inscrit a l’Associació Catalana de Pitch & Putt amb un par 54 i un standard 56.

Mas Pagès Golf repta el jugador a esforçar-se per aconseguir un bon resultat havent de superar bunkers profunds i greens amb pendents, però gaudint d’un recorregut divertit i d’unes vistes privilegiades dels terraprims d’Empordà així com dels cims nevats del Pirineu a l’hivern.

L’ambient és agradable i el clima permet jugar-hi tot l’any.

Envoltat de boscos verds, el jugador és transportat a un paisatge canviant al llarg del recorregut i diferent segons l’època de l’any

Targeta de Golf

Targeta de Pitch&Putt

Recorregut visual