Golf i Pitch&Putt

Classes, clínics i stages

El nostre professional, el Sr Carlos Marín, imparteix classes de golf els divendres i dissabtes. Per altres dates, cal demanar a la nostra oficina la possibilitat i disponibilitat del professor.

Mas Pagès Golf disposa d’un camp de pràctiques de 200 m, d’una zona per a practicar l’approach i la sortida de bunker i putting green. El recorregut de 18 forats és ideal, tant per aquells que en volen aprendre, com per aquells que volen practicar i millorar el seu nivell de joc.

Classes

Bateigs de golf (classes per a no iniciats)

Classes de golf

Individuals
Dobles
Triples
Quadruples

De mitja hora
D’una hora
De més d’una hora

Cursets d’iniciació

Packs d’hores de classe

Clínics d’iniciació

Els clínics de golf estan pensats especialment per a persones no iniciades en el món del golf i que volen fer una petita iniciació per aconseguir una visió general d’aquest esport en un sol dia.

Consisteix en unes classes col·lectives (mínim 10 persones) d’iniciació al golf. El grup decideix en el moment de fer la reserva, quantes persones participaran en el clínic i quantes hores durarà.

Segons les hores de durada que tingui el clínic, es podrà ampliar més o menys els cops practicats i la teoria explicada i podrà ser més o menys complert el campionat final que es realitzi.

S’explica la teoria bàsica per a poder començar a jugar, així com el vocabulari utilitzat més freqüentment en el món del golf.

Es practiquen els següents cops: putt, chip, approach, swing complert i sortida de bunker (sempre i quant hi hagi temps de practicar-los tots, sinó es faran els més importants).

Hi ha l’opció de tenir monitors de lleure per a nens i nenes de 2 a 14 anys.

Preu: 10 € per persona i hora (recomanem un mínim de 2h per poder sortir amb una idea del conjunt de l’esport)

Nota: és important portar calçat esportiu o semiesportiu

Stages d’iniciació al golf

Són stages de golf per a persones que resideixen a Mas Pagès com a mínim una nit. Recomanem els stages de 6h o de 10h de golf.
A partir de 10h, el jugador pot optar a treure’s la llicència i el handicap de Pitch & Putt.
Els preus varien segons les hores de golf que es vulguin fer, el tipus d’allotjament escollit i el tipus d’àpats a realitzar.

Nota: és important portar calçat esportiu o semiesportiu.

Per a altres opcions i pressupostos a mida, poseu-vos en contacte amb nosaltres:
trucant al 972 56 10 01 o bé per e-mail a golf@maspages.com